6de leerjaar A

Het zesde leerjaar, het laatste jaar van de basisschool, de 'grote' van de lagere school, ...

In wiskunde werken we steeds met grotere getallen en in taal breiden we steevast onze woordenschat uit en oefenen we verder op de verschillende spellingsafspraken. Ook in de Franse lessen zetten we onze tocht verder. Neen, ... dit jaar zitten we niet stil.

Het is ook een jaar waarin we ons voorbereiden op het secundair onderwijs.

We leren onze talenten kennen en vooral een weg te vinden in de verschillende studierichtingen. De doe-dagen in onze middenschool en het bezoek aan het Beroepenhuis in Gent helpen ons daarbij.

We worden begeleid ... in het volwassen worden.

Al vele jaren draagt juf Nancy haar 6des een groot hart toe.

Met veel kennis van zaken loodst ze elke leerling doorheen dit laatste jaar basisonderwijs.

Vol vertrouwen stappen deze jongens en meisjes na haar begeleiding naar het secundair.