3de leerjaar A

Hallo, wij zijn de kinderen van 3LA.
Onze juf heet juf Annemie.
Bij haar leren we voor de eerste keer cijferen. In het begin lijkt dit moeilijk maar na een tijdje doen wij dit heel graag. Wij leren dit jaar ook onze agenda plannen voor een hele week. Daardoor weten wij perfect wanneer we wat moeten doen.

Dit jaar gaan we zelfs een stapje verder, want juf zal ons nu ook inwijden in de wereld van de Franse taal. Via spelletjes, liedjes, praatspelletjes, ... zetten we de eerste stappen in deze nieuwe taal.

Juf Annemie houdt enorm van muziek en daarom leren wij heel wat leuke liedjes.
Als je een dikke knuffel wil dan moet je bij haar zijn, want zij vindt knuffelen leuk.

Zonder veel franjes en recht door zee kenmerken onze juf Annemie.

Bij deze spring-in't-veld voelen de kinderen zich meteen erg goed thuis.

Juf Annemie is ook niet vies van wat experimenteerwerk tijdens de lessen muzische vorming in haar 3de leerjaar. Geklieder en gekladder zijn daarvan het levendige resultaat.