1ste leerjaar A

Mogen we ons even voorstellen, we zijn de kinderen uit het eerste leerjaar. Dit jaar gaat er een nieuwe wereld voor ons open want we leren lezen. Elke week gaan we samen met Hup op een speelse en creatieve manier met letters en woorden oefenen zodat we na een poosje een verhaal kunnen lezen. Aan het einde van het eerste leerjaar kunnen we dan al een boek lezen! Ook de computerklas heeft voor ons nog weinig geheimen. Natuurlijk gaan we ook schrijven en rekenen en maken er met elkaar een fijn schooljaar van.

Dit bezig bijtje waakt als een koningin-moeder over de eersteklassertjes.

Met héél veel plezier leert ze je spruit lezen en de geheimen van het rekenen ontdekken in haar immer gezellige klas.

Ze schrikt er niet voor terug om tussen de lessen door even met de kindjes een liedje te zingen en een danspasje te zetten zodat onze jongens en meisjes bij de les blijven.